اعزام تیمهای رباتیک مرکز رشد خاتم به مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش آموزی

تیمهای رباتیک دانش آموزی مرکز رشد خاتم به ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش آموزی اعزام می­ شوند.

به گفته مسئول مرکز رشد خاتم ششمین دوره مسابقات نوآوری و ابتکارات دانش آموزی اول و دوم آبان ماه سال جاری در محل دانشگاه یزد برگزار می­ گردد و تیمهای رباتهای فوتبالیست و رباتهای حل ماز شهرستان خاتم در این دوره از مسابقات حضور خواهند داشت. حیدری افزود: با توجه به سابقه درخشان تیمهای رباتیک خاتم در سالهای گذشته و کسب عناوین متعدد استانی و با یاری خداوند کسب مدال در این مسابقات برای تیم­های خاتم کار مشکلی به نظر نمی­ رسد و هدف ما از شرکت در این مسابقات، افزایش افتخارات و آمادگی برای مسابقات کشوری می­ باشد.

لازم بذکر است تیمهای رباتیک مرکز رشد خاتم تاکنون موفق به کسب مقامهای اول تا سوم استان در رشته رباتهای فوتبالیست و حل ماز و کسب مقام سوم کشور در رشته رباتهای فوتبالیست در سالهای 91 و 92شده­ اند.