برگزاری اولین جلسه از سلسله نشست های خاتم و توسعه

مرکز رشد فناوری خاتم با هدف فراهم نمودن فضایی جهت همفکری ، بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مهم شهرستان اقدام به برگزاری سلسله نشست های خاتم وتوسعه با حضور صاحبنظران و نخبگان در حوزه های مختلف مرتبط با توسعه شهرستان  نموده است.بدین ترتیب اولین جلسه از این سری نشست ها با موضوع توسعه گردشگری در خاتم با حضور فرماندار محترم شهرستان، مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، مسئول اداره محیط زیست شهرستان، مسئول مرکز رشد فناوری و چند تن از کارشناسان و فعالین این حوزه برگزار گردید.
فرماندار شهرستان ضمن تشکر از برگزاری این جلسات استفاده ازپتانسیل نخبگان را برای توسعه شهرستان مهم و ضروری تلقی کرد. محمد زاده رحمانی گفت: اولین قدم برای توسعه ، استفاده از سرمایه های اجتماعی شهرستان و تقویت تعلق خاطر در بین افراد است به همین منظور برنامه هایی را درنظر داریم  که برگزاری یادواره مشاهیر و بزرگان شهرستان و برپایی جشنواره های فرهنگی در آینده نزدیک از این جمله است.