بیست و نهمین دوره جشنواره خوارزمی

به اطلاع علاقه‌مندان شركت در بيست و نهمين جشنواره بين المللي خوارزمي مي‌رساند ثبت نام در اين دوره از جشنواره از تاريخ 94/5/10 (دهم مرداد ماه هزار و سيصد و نود و چهار) آغاز  شده وتا پايان شهريور ماه 1394 ادامه دارد . متقاضيان مي‌توانند پس از مطالعه راهنماي شركت در جشنواره، نسبت به ثبت نام در سامانه جشنواره اقدام نمايند،
  طرح‌هاي قابل پذيرش مي‌بايست در پانزده گروه تخصصي شامل فناوري‌هاي شيميايي، مكانيك، برق و كامپيوتر، هنر و معماري، كشاورزي، منابع طبيعي و امور دامي، علوم پايه، عمران، مهندسي صنايع و مديريت فناوري، مواد، متالورژي و انرژيهاي نو، زيست فناوري، محيط زيست و علوم پايه پزشكي، فناوري نانو، هوافضا، مهندسي نرم افزار و فناوري اطلاعات، مكاترونيك و صنايع دفاعي و در پنج محور پژوهشي شامل پژوهش‌هاي بنيادي، پژوهش‌هاي كاربردي، پژوهش‌هاي توسعه‌اي، اختراع و نوآوري  به جشنواره بين‌المللي خوارزمي ارايه گردد.