دیدار مسئول مرکز رشد با رئیس آموزشکده کشاورزی خاتم

روز یکشنبه مورخ 31 خردادماه مدیر مرکز رشد فناوری خاتم با غلامعلی تیموری رئیس آموزشکده کشاورزی امین خاتم دیدار کرد.

در این جلسه حیدری ضمن تبریک انتصاب آقای تیموری به ریاست آموزشکده امین ابراز امیدواری نمود مرکز رشد فناوری و آموزشکده کشاورزی  با افزایش همکاری و تعامل برنامه ها و اقدامات مشترکی را در شهرستان اجرا نمایند.  تیموری نیز ضمن اشاره به برنامه های آموزشکده در زمینه توسعه رشته ها . افزایش دانشجو و راه اندازی و توسعه آزمایشگاه ها و کارگاههای  مرتبط با رشته ها  افزود آمادگی هرگونه همکاری با مرکز رشد را داریم . در پایان پس از بحث و بررسی و صحبت راجع به زمینه های همکاری. طرفین به تفاهم رسیدند که دفتر نوآوری و کارآفرینی در آموزشکده کشاورزی امین با حمایت پارک علم وفناوری راه اندازی گردد. بی تردید افتتاح این دفتر می تواند زمینه ساز همکاری و تعامل بیشتر این دو نهاد باشد.