سمینار بزرگ کارآفرینی از ایده تا عمل با حضور دکتر علی اصغر جهانگیری کارآفرین برتر کشور و مرد سال صنعت ایران

این سمینار که به همت مرکز رشد فناوری شهرستان خاتم و با حمایت فرمانداری شهرستان روز سه شنبه مورخ 12 اسفند ماه در محل سالن آمفی تئاتر کانون آیت ا... خاتمی شهر هرات برگزار می گردد فرصت مناسبی است برای آشنایی با شیوه های نوین ایجاد کسب وکار و تحصیل سود .

سخنران این سمینار با 40 سال تجربه در صنایع مختلف و پایه گذاری دهها موسسه ، مجتمع و بنگاه اقتصادی و همچنین سخنرانی در صدها سمینار، همایش و کارگاه آموزشی در سراسر کشور بهترین فردی است که می تواند تجربیات یک عمر زندگی در عرصه کارآفرینی و ایجاد کسب وکار را به مخاطب انتقال دهد.

گفتنی است با توجه به پتانسیل و ظرفیت بالای شهرستان خاتم در حوزه کشاورزی یکی از محورهای اصلی این سمینار ارائه  ایده ها  و فرصت های جدید اشتغال در کشاورزی و آشنایی با کشاورزی مدرن در قرن 21 است.