سمینار یکروزه کارآفرینی از ایده تا عمل با حضور دکتر جهانگیری برگزار شد

این سمینار  با شرکت بیش از 250 نفر از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی روز سه شنبه دوازدهم اسفندماه در سالن آمفی تئاتر کانون آیت الله خاتمی هرات  و با حضور دکتر علی اصغر جهانگیری، چهره ماندگار، کارآفرین برتر و مرد سال صنعت ایران برگزار شد.

به گفته حیدری مدیر مرکز رشد خاتم هدف از برگزاری این سمینار آشنایی مخاطبان با شیوه های جدید تجارت و کسب درآمد و فراگیری ایده های جدید برای راه اندازی کسب و کار و در نهایت تشویق و ترغیب ایشان برای فعالیت در مرکز رشد بود.

در ابتدای این برنامه مهندس فرهنگ نیا مدیر دفتر مراکز رشد پارک علم و فناوری یزد به معرفی مرکز رشد و نقش آن در موفقیت کارآفرینان و شرکتهای نوپا پرداخت و در ادامه دکتر جهانگیری به فرصتهای ایجاد اشتغال در استان یزد و شهرستان خاتم اشاره کرده و سپس ایده ها و طرح های مختلفی را در این زمینه و با تاکید بر حوزه کشاورزی برای مخاطبان تشریح نمودند.

گفتنی است این سمینار با استقبال گسترده ای روبرو شد و علاوه بر دانش آموختگان و دانشجویان تعدادی از کارمندان و روسای ادارات شهرستان و سایر اقشار نیز در این برنامه حضور داشتند.